240 adag sütemény

Ahogyan sok más szálloda, úgy a CPI Hotels Hungary Kft. által üzemeltetett Mamaison szállodák is hirtelen vendég nélkül maradtak márciusban. A szálloda vezetősége fontosnak találta, hogy a munkatársak ez alatt a szokatlan időszak alatt is hasznosan töltsék a munkaidejüket, célt adjon a napoknak.

Elsősorban a home office -ban dolgozó kollégákat arra ösztönöztük, hogy a felszabaduló munkaidejüket fordítsák a köz hasznára és jelentkezzenek olyan önkéntes munkára, melyet a karantén idején is tudnak végezni.

A kollégáink vagy a lakóhelyük önkormányzatának égisze alatt folytatott önkéntes programokhoz, vagy a szállodáinknak is otthont adó VI. kerületi önkormányzathoz jelentkeztek be és ajánlották fel szolgálataikat.

Elsősorban az önkormányzatok pandémiás időszakra vonatkozó speciális akciókban vettek részt:

Koronavírus tájékoztató anyagokat, az önkormányzatok által biztosított védőfelszerelést csomagoltak és juttattak el a kerületek háztartásaiba több alkalommal. Az önkormányzatok segítő programjának keretében szociálisan rászoruló családok és mozgásban korlátozott idősek részére állítottak össze több alkalommal tartós élelmiszerekből csomagokat és segítettek a kiszállításban.

Van olyan kollégánk, aki az Önkéntes Központ Alapítvány Idősek Barátai program munkáját segítette, egyedülálló idős emberekkel telefonon tartotta a kapcsolatot a kijárási korlátozások ideje alatt, otthon házilag készített maszkokat, melyet idősotthonok részére jutatott el az alapítvány, illetve sales-es vénáját jól kihasználva az alapítvány adománygyűjtő akcióiban is részt vett: idősotthonok részére, édesség és érintésmentes hőmérők beszerzésében, valamint idősek szállítására szervezett segítséget.

Az idősotthonok édességgel való támogatásába Mamaison Hotel Andrássy szállodánk La Perle Noire étterme is beszállt: 240 adag süteményt ajánlottunk fel az Idősek Barátai Program keretén belül egy budai idősotthon részére.