A HotelHero tagjai által felajánlott aktuálisan elérhető, felhasználható adományokat gyűjtöttük egy csokorba. Amennyiben bármilyen erőforrást fel szeretne ajánlani jótékony célra. Legyen az egy szállodai felújítás, vagy selejtezés során feleslegessé váló tárgyi eszköz, vagy önkéntes munkára felhasználható szabadidő, vagy akár szolgáltatásaiból ajánlana fel „pro bono”, hogy egy jó ügyet támogasson, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!

Több mint szuvenír

Támogassátok az Igazgyöngy Alapítvány – Berettyóújfalu ‘Szuno’ projektjét és amennyiben lehetőségetek van rá, értékesítsétek szállodátokban a Szuno hűtőmágneseket és egyéb termékeiket.🙏A gyermekrajzokkal díszített hűtőmágnes 100%-ban Toldon készül, kézműves, minden termék egyedi és különleges.A támogatással segíthetitek a fenntartható munkahelyteremtést, a szegénység felszámolását, a munkavégzés legalizálását, a munkavállalók kompetenciáinak fejlesztését.
További információk és kapcsolat:
Horváth Domokos
Tel.: +3620-227-8884
Email: domokos.b.horvath@gmail.com
https://igazgyongyalapitvany.hu/
https://szuno.com/

Támogatásra várnak, leselejtezett textíliákat, bútorokat, ágyakat is szívesen fogadnak:

Baptista Szeretetszolgálat
Baricz Dezső
Tel: 20/886-4010
dezso@baptistasegely.hu

Fővárosi Önkormányzat Kamaraerdei Úti Idősek Otthona
Lakatos Éva
Tel: 30/335-8193
lakatos.eva@kamerdo.hu

Breznó Utcai Gyermekotthon (öt intézmény tartozik hozzájuk)
Varga Judit
Tel: 20/329-6285
bolyaikozpont@bolyai-gyermekotthon.hu

Rengeteg rászoruló család várja az alábbi felajánlásokat, nagy szükségük lenne paplan, párna, takarók, ágynemű húzatok- textíliákra esetleg ágyakra. Egész évben folyamatosan bármit elfogadnak, amit a szállodák fel tudnak ajánlani részükre.

Kérjük hívják vegyék fel a kapcsolatot velük:

HM Fém 2019 kft
Szabó Ilona

0630/245-71-43
femkft2018@gmail.com

Schmidt Ferenc (MSZÉSZ Dél-dunántúli régióvezető) tájékoztatása szerint a nehéz sorsú, bántalmazott anyákat és gyermekeiket elszállásoló Bólyi Családok Átmeneti Otthona elhasználódott eszközeik, bútoraik, textíliáik cseréjében kéri a szállodák segítségét:

Konyhafelszerelési tárgyak: evőeszköz, tányér, pohár, bögre, fakanál, lábas, fazék, műanyag edény, kézi turmix, botmixer, mikrohullámú sütő, nagy edény
Textíliák: törülköző, lepedő, ágyneműhuzat, konyharuha
Bútorok: könnyen mozgatható, polcos kisebb bútor, éjjeliszekrény, komód, fiókos szekrény, étkező asztal, szék
Egyéb: kislámpa, éjjeli lámpa, műanyag tároló doboz, ruhaszárító, falra, ajtóra szerelhető fogas, mosógép, szárítógépBízunk benne, hogy Tagjaink közt van olyan, aki éppen bútort, konyhai eszközöket, vagy éppen textíliákat vált és fel tudja azokat ajánlani az Otthonnak.🎄✨

A felajánlásokat kérjük ezen az űrlapon legyenek kedvesek rögzíteni.https://docs.google.com/…/1PkuqdEF…/edit…

További információ, részletek:Schmidt Ferenc
regiovezeto.del@gmail.com

Az Otthon lakói és dolgozói nevében előre is köszönünk minden segítséget!