Best of Budapest & Hungary 2021– A HotelHero a Helping Hands kategória díjazottja

A pandémia miatt a Best of Budapest & Hungary idén mindössze két díjat adott ki.  Az egyik egy új kategória, a Helping Hands, amelyet a  HotelHero jótékonysági kezdeményezés vehetett át.

Április 22-én, csütörtök délután soha nem látott szűk körben került sor az idei Best of Budapest & Hungary díjátadó “gálára”.

Helping Hands kategóriában idén először adott át díjat a Best of Budapest & Hungary. A pandémia időszakában a szállodai szakmát is az egymásra figyelés és az összefogás tudta motiválni a túlélésre. Alig egy éve fogant meg a HotelHero kezdeményezés ötlete, de már az egész országban megmozgatta a segítőkész szállodásokat és vendéglátóhelyeket. „Hősöket keresünk, hősöknek segítünk!” mottóval különböző alapítványokat és szervezeteket támogatunk jótékonysági akciókkal, takarítással, ruhagyűjtésekkel, főzésekkel. Az elmúlt időszakban többek közt a CPI Hotels, Zeina Hotels, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest, a Budapest Marriott Hotel, az Accor Pannónia Hotels Zrt. szállodalánc, a Meininger Budapest Great Hall is segítő kezet nyújtott a rászorulóknak. A Best of Budapest & Hungary díját Helping Hands kategóriában olyan kezdeményezésnek szánták, amely a lehető legtöbb embert szólítja meg a szakmában egy jó cél érdekében. A HotelHero képviseletében Anek Dóra, a Mamaison Hotels & Residences értékesítési igazgatója, Dudás Ildikó, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest PR-igazgatója, valamint Zsiros-Varga Kitti, a Zeina Hotels PR- és marketingigazgatója vette át a díjat Freed Pétertől.